fbpx

Współpraca

Odkrycie smaku tradycyjnej kombuchy podczas podróży po Europie zainspirowało właściciela firmy do samodzielnego wykonania tego napoju. Pierwszymi degustatorami kombuchy byli członkowie rodziny. W smaku przypominała ona napój, który niegdyś w domu robiła babcia. Ten charakterystyczny smak jest zatem instynktownie przekazywany z pokolenia na pokolenie – a to znak, że powinien zagościć również w Twoim domu.

Dzięki temu udanemu eksperymentowi dziś możesz cieszyć się smakiem oryginalnej kombuchy z naturalnymi dodatkami smakowymi. Jeśli spróbujesz jej raz, może okazać się Twoim ulubionym napojem już na zawsze.

Z pasji do odkrywania nowych smaków. Z miłości do naturalnych produktów. Z własnego doświadczenia. Tak właśnie powstał napój CUDO Kombucha.

Historia napoju CUDO Kombucha nie kończy się jednak na przyrządzonej w domowych warunkach fermentowanej herbaty z zawartością żywych kultur bakterii i drożdży. Postanowiliśmy zrobić kolejny krok. Zainspirowani dynamicznym wzrostem świadomości konsumentów na temat zdrowego żywienia i produktów nieprzetworzonych, postanowiliśmy wprowadzić na rynek napój, którego jeszcze nie było. Pozytywnym bodźcem do działania była również inspiracja działalności małych browarów rzemieślniczych i cydrowni, których produktami zachwycają się koneserzy prawdziwego piwa – my z kolei chcieliśmy, by zarówno oni, jak i pozostali, mogli ugasić pragnienie oraz cieszyć się smakiem bezalkoholowego, oryginalnego i naturalnego napoju o każdej porze dnia.

Zacznij z nami współpracować

SPRAWDŹ

Wybrani partnerzy